Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2001
Comarca: Alt Penedès
Data: 26/01/22 17:15
DUBTE URGENT - NECESSARI RESSOLT PER AQUEST DISSABTE
Benvolguts,
Us escric perquè fa molt poc que he començat a sortir amb una noia, dos anys més petita que jo (2003). El problema és el següent i em fa dubtar del que sent realment...
Em va dir que estava enamorada de mi. Al cap d'unes setmanes vaig descobrir que sentia el mateix per a ella i vam decidir intentar-ho, el dia 18. Dia 20 de gener, tornant de la Universitat, la vaig acariciar i li vaig agafar la mà... Em va dir, desprès de despedir-nos, que era molt tendre i que li havia agradat molt el que li havia fet, que s'havia sentit còmode...
Ahir, ens vam abraçar, la vaig acariciar, ens vam agafar de la mà i quan vaig arribar a casa li vaig enviar un missatge dient que m'havia sentit molt agust i que m'havia agradat molt tot el que vam viure. I em va respondre que al ser tímida i esquerpa, que s'havia sentit un xic incòmode tot i que li havia agradat... Avui 'ha dit que es va sentir també molt agust amb l'abraçada, però que prefereix les moixaines que li he fet aquests dies, per a més endavant, perquè encara no em té la confiança suficient com per a gaudir-les molt més que el que les està gaudint.
No sé què li passa i m'agradaria que m'ajudéssiu... Com es pot estar enamorat d'algú i no tenir la confiança suficient com per acceptar que et facin mimos encara que li agradessin els que li vaig fer i gaudís de l'abraçada?

Moltes gràcies.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 02/02/2022 15:16
Hola,

Doncs no és incompatible sentir-se enamorada, amb el fet de que encara no se senti prou confiada per anar més enllà. Per tant, és molt important respectar els ritmes de cada persona. 

No tingueu pressa. Aprofiteu per anar-vos coneixent, per guanyar en confiança i per potenciar la vostra comunicació. A poc a poc, podeu anar parlant cara a cara dels vostres sentiments, del que voleu, el que us ve de gust, etc.

Esperem que us vagi molt i molt bé!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: