Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Barcelonès
Data: 25/01/22 12:31
no hem mullo
Hola, nomes hem pasaba per aqui perque estic preocupada i es que quan hem vui tocar no hem mullo, no se perque, abans si i anaba tot bé i ara cuan hem vui tocar ho gaudeixo igual només que no hem mullo i em preucupa perque (soc verge) vull començar a tenir relacions i hem preocupa no mullarme i tenir complicacions tant com per penetració tan com per que hem toqui ell i que estigui tot sec, sabeu perque pot ser aixó? moltes graciès.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 31/01/2022 19:28
Hola, 

Si has notat canvi en el teu fluxe el més recomanable és que et vegi la llevadora del centre d'atenció primària o de l'ASSIR. Poden ser diferents coses i sempre és millor que ho revisi una professional sanitària. No sabem si has començat a prendre anticoncepció hormonal, o si has fet algun canvi en l'alimentació o si tens algun desajust hormonal, etc...

Pel que fa a la por a no lubricar, pots utilitzar lubricants de base aquosa, prova'ls i a veure què sents.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: