Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Gironès
Data: 24/01/22 14:59
Dolor en algunes posicions
Bones,
Ja fa que vaig perdre la verginitat, i en un principi no recordo que em fes mal. Pero els ultims mesos, si que al tenir relacions sexuals, en una posicio em fa un xic de mal, no es un dolor insuportable pero sento una molèstia com per la zona dels ovaris. Nomes em passa amb la posició de quan jo estic a baix, i el noi a dalt. Llavors amb les altres posicions no tinc cap mena de problema. A que podria ser degut? A que potser es una penetració mes profunda en aquesta zona?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 31/01/2022 19:27
Hola, 

Podria ser que amb la postura que sents el dolor, si el dolor és intern, sigui que està tocant amb el penis el coll de l'úter. 

Si et fa mal i et molesta, proveu amb les postures que us agraden als dos. Si amb aquesta postura tu sents dolor, no la feu. Si el dolor no és desitjat, no hi ha paler.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: