Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 20/01/22 00:03
Situacions sense protecció
Bona nit, se que el títol pot semblar una mica cridaner però volia preguntar en referència a quan no cal que ens preocupem perquè no porti condó. M'explico: si estem a la dutxa, hauríem de evitar que el meu penis s'apropi a la seva vagina? Si ella s'asseu sobre el meu penis estirat, es pot fer sense condó? Són situacions en les que crec que no hi ha risc perquè el líquid seminal o preseminal no entraria en contacte amb la seva vagina però com s'ha d'anar molt en compte amb això però això pregunto.

Moltes gràcies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 31/01/2022 19:17
Hola, 

Les situacions que descrius no tenen moltes probabilitats d'acabar amb un embaràs. En tot cas haurieu de tenir-ho en compte per a no contagiar-vos d'alguna Infecció de Transmissió Sexual que es trasmeti a través del contacte de la pell. També heu de tenir en compte que si hi ha ejaculació a l'entrada de la vagina, o per la vulva, el risc d'embaràs augmenta (segueix sent baix però ja no és impossible del tot)

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: