Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Anoia
Data: 15/01/22 00:58
sequetat i pastilles
Hola tinc dos preguntes:
1. Tinc sequetat vaginal i per prendre pastilles sem ha accentuat encara mes aquesta sequetat i em fa mal al tenir relacions... tinc relacions des de fa 4 anys i quan fa dies que no tinc sexe doncs em fa el matex mal que quan començava aa tenir relacions... de conya dic que sem regenera el himen amb el temps. Pro em fot un mal bastant heavy i molts cops no disfruto sincerament. Que puc fer a part d'utilirzar lubricant, recomaneu algun en especific?
2. Com he dit prenc pastilles, amb dosis baixa d'estrogens aixi q en teoria no m'ha dafectar tan els efectes pero com dic, tinc molta sequetat vaginal. A part daixo no em fa gracia prendre hormones i no se si sabeu algun metode anticonceptiu que no sigui el preservatiu qe sigui amb menys dosis d'hormones i eficaç (tinc parella estable i mhe fet proves anteriorment).
Gràcies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 21/01/2022 10:31
Hola, 

Pel que fa a la primera pregunta, pots utilitzar qualsevol lubricant de base aquosa però també seria interessant que una fisioterapeuta especialitzada en sòl pèlvic et fes una valoració per descartar vaginisme o dispareunia.

I pel que fa a la segona pregunta, la teva ginecòloga et sabrà dir amb més exactitut però hi ha el DIU (sense hormones), el diafragma amb gel espermicida, el preservatiu per a penis i el preservatiu per a vagines.


Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: