Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Barcelonès
Data: 14/01/22 22:44
No sé que fer
Hola, tinc un problema el qual no em paro de trencar el cap i no sé que fer, des-de els 12 anys m’ha agradat un nen i em vaig enamorar molt fortament, va ser molt ràpid i ell tampoc feia gran cosa cap a mi, però em vaig començar a obsessionar, em va bloquejar durant mig any ja que era una mica pesada a vegades li feia moltes preguntes però no sé, i després vam tornar a ser amics quan tenia 13 anys. Ens explicàvem secrets erem molt amics però a mi em va començar a agradar unaltre persona però en el fons seguia enamorada del primer nen i li vaig demanar que no tornessim a parlar mai més ja que jo volia començar i refer la meva vida amb el nou nen. El primer nen es va enfadar ja que li va saber greu que el fes fora de la meva vida sense motiu, quan vaig fer 14 ens vam tornar a comunicar i jo creia que no m’agradava pero continuava estant enamorada, intentava anar amb altres nens per oblidar-lo, o simplement intentava estar bé i sola, fins que vaig començar a sortir amb un altre nen, just uns dies abans de fer 15 anys ara portem casi un any, al principi si que realment m’agradava molt, però just quan feia poc que estàvem sortint, el primer nen sem va declarar i em va demanar per sortir sense saber que tenia novio, jo obviament li vaig dir que no, però tampoc li vaig explicar el perquè. Suposo que no volia fer-li mal, ell (el primer nen) quan es va enterar de que jo tenia novio, va intentar com dissimular el que va fer i em va dir que oblidés tot allò que m’havia dit, des-de aquell dia casi no ens hem parlat, sempre sóc jo que intento obrir conversa, i ell està com molt apagat, jo encara estic amb el meu novio però cada cop sento que m’estic cansant i torno a tenir el primer nen al cap, crec que tinc un problema, porto casi 4 anys intentant oblidar el primer nen, però no puc, he intentat tenir orgull, he estat mes de mig any sense parlar-li més d’un cop, i a més, no és molt carinyós, defet gens, jo només vull portar-me bé amb ell, sé que no el puc forçar, però m’agradaria saber el seu punt de vista per poder treure una conclusió de tot i és molt difícil parlar amb ell. Per altre banda tinc el meu novio, crec que lo correcte seria deixar-ho, li farà molt mal perquè ell està molt enamorat de mi, però per part meva ja no sento allò d’abans. El que més m’agradaria seria deixar la relació i quedar-nos com amics sense malrollos i mica en mica intentar arreglar les coses amb el primer nen i si passa algo que passi però no estic del tot segura, cada cop estic pitjor i no tinc ni idea de que fer :( gràcies per la vostre ajuda !
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 19/01/2022 09:53
Hola!

Sí que ho tens clar que el vols for! El que passa és que fa por. 
Tu mateixa ens dius: "El que més m’agradaria seria deixar la relació i quedar-nos com amics sense malrollos i mica en mica intentar arreglar les coses amb el primer nen i si passa algo que passi"

Doncs endavant! Prova-ho si ara sents que és el moment. Així també podràs veure si aquest enamorament és real o t'has enamorat d'una imatge d'ell (de tot el que t'has imaginat que podria ser la vostra relació). 

Molts ànims!!

Una abraçada

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: