Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 11/01/22 09:12
Universitat
Bon dia.
La veritat és que porto un temps que el meu cos m'està demanant descansar de la universitat. Amb això no vull dir que deixi la carrera, mai ha sigut una opció, però sí m'he arribat a plantejar fer la carrera més a poc a poc. M'explico: en lloc de les cinc assignatures que tinc per semestre fer tres, i treure'm la carrera més tard. La qüestió és que tinc por de fer el pas, perquè sento que seré una decepció. Per una altre banda, recomanarieu deixar passar un examen parcial per dedicar-li més temps al juny? Moltes gràcies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 19/01/2022 09:45
Hola!

La Universitat pot ser un factor molt estressant. A més, aquesta sensació de llibertat també implica una sensació de falta de guia o d'augment de responsabilitat. 
Pensa i valora què necessites, comparteix-ho amb altres persones (Que t'estimin) i pren-te unes setmanes per prendre una decisió. 

Pel que fa a l'examen, presentar-te a l'examen sempre t'ajudarà a crear-te una idea del tipus d'examen que ofereix aquest professor/a. I podràs veure en quins aspectes de l'assignatura tens més dificultats. Presentar-t'hi ara et pot servir de guia. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: