Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Gironès
Data: 06/01/22 16:59
1a vegada
Bona tarda, primer de tot donar-vos les gràcies per la feinada que feu!
Estic de lio amb un noi que estimo des de fa molt de temps, pensava que mai acabariem com estem ara pero al final ha acabat passant i soc molt feliç. El cas es que noto que sent una atraccio sexual molt forta per mi, i veig que en poc temps acabarem tenint relacions sexuals. Jo mai ho he fet per inseguretats amb mi mateixa, pero ell te moltissima experiencia i no sap que soc verge (no ho hem comentat mai). Se que no es cap problema, pero a la vegada em fa “cosa” que arribi el moment i es sorprengui o algo. Per primer cop a la vida tinc ganes de fer-ho amb una persona, pero a la vegada em fa por que passi alguna cosa com que no m’entri o el que sigui…
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 17/01/2022 11:03
Hola, 

Gràcies per confiar en nosaltres! És habitual que les primeres vegades generin inseguretat, nervis, inquietut... 

Sovint ens treu un pes de sobre la sinceritat, explicar que encara no has tingut cap experiència sexual, pots alliberar-te de pressió, ja que sovint quan ho amaguem ens sentim forçades a fer veure que dominem del tema quan en realitat estem fetes un sac de nervis i pors, i això mai acostuma a acabar bé.

Gràcies per escriure'ns!

Una abraçada!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: