Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Baix Llobregat
Data: 06/01/22 12:27
A vegades em sento atrapada
Jo tinc novio, y l'estimo moltíssim, es el primer que tinc y portem un any i un mes sortint, la cosa es tinc moltes ganes de provar coses noves, com per exemple jo penso que sóc bi, no n'estic segura però crec que si, doncs m'agradaria provar alguna cosa amb una noia, la cosa es que no vui deixar al meu novio ni vui posar-li les banyes, em sembla un gest molt lleig. Ns que fer pq l'estimo moltíssim i no vui fer-li mal, però també tinc moltes ganes de provar coses noves. Que puc fer?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 12/01/2022 09:48
Hola,

Ho has parlat amb ell? Potser podries explicar-li el que et passa, el que estàs sentint, i veure de quina manera ho encareu. La comunicació és un element bàsic dins d'una relació de parella. Parlar-ne, explicar-li com et sents, pot ajudar-te a prendre decisions sobre què vols fer, com ho vols fer, etc.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per utilitzar el Consultori!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: