Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Maresme
Data: 29/12/21 15:21
crush
M'agrada un noi el qual portem parlan desde fa mesos i que ens hem liat bastants cops i crec que me pillat, el problema es que ell de mi no. Sempre em diu de quedar i em busca quan ell vol i no vol res serio. Nose que fer perque ell suda de mi i nomes vol lio, jo tampoc se el que vull pero em molesta que sudi de mi i em deixi sempre en xat. Ja li he explicat el que sento pero sempre acabem en lio i res més. Sento que haure de ferme valorar més i passar d'ell.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 03/01/2022 17:23
Hola!

Doncs tot i que no t'ho ha dit amb paraules, sembla que és bastant clar el que sent per tu, oi?

Ara tu has de decidir què vols. En tens prou amb aquesta relació? Et satisfà i t'aporta benestar? O et fa sentir malament?
Si no et fa sentir bé, hauràs de prendre una decisió... encara que faci mal. 

No podem canviar les altres persones, per això cal tenir clares les nostres prioritats i prendre nosaltres les decisions. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: