Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Segrià
Data: 26/12/21 12:38
Esgotada mentalment
Durant el període de batxillerat i ara que faig universitat online he vist que he perdut molt la capacitat de concentració, m'he distret per qualsevol cosa i he perdut moltissim el temps. Aixo m'ha provocat retràs en treballs, males notes... He provat diferents formes d'estudi pero res em funciona. També aquests últims 3 anys he tingut mal de cap quasi cada dia, pero no d'aquells que són molèstia, sino dels que et fan tant mal que et fan tenir tics.
Ja no tinc motivació per estudiar i tampoc se com ni a qui he de demanar ajuda envers aixo. Mentalment estic massa esgotada.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 03/01/2022 17:20
Hola!

Doncs potser és important que puguis parar una mica i dedicar atenció a la teva salut, no trobes? Intenta demanar una cita al teu metge/essa de família. Explica-li els mals de caps i els teus símptomes. Demana ajuda per resoldre'ls. I descansa. Si ho necessites demana ajuda psicològica professional. 

No has de viure amb aquest pes. Demana ajuda al teu entorn. Explica'ls què et passa i deixa't ajudar. 

Escriu-nos per saber com estàs, 
Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: