Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2008
Comarca: Gironès
Data: 22/12/21 19:27
regla
hola! ja fa més d'un any que em va venir la regla per primera vegada, després em va tornar al cap de set mesos. llavors se'm va regular durant uns tres mesos i ara porta tres mesos més sense baixar-me. creieu que puc tenir algun problema o és normal que passi això el primer any?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 03/01/2022 17:28
Hola,

Durant els primers anys de la menstruació és força habitual que es presentin irregularitats, així que tranquil·la, igualment, és recomanable una primera visita amb la ginecòloga perquè pugui fer una valoració i veure si tot està correctament. En aquesta primera visita també pots aprofitar per fer totes les preguntes que tinguis en relació amb el teu cicle menstrual.

Una abraçada i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: