Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Anoia
Data: 20/12/21 21:51
,,,
Hola, merci per tot el que feu.
Estic rallat perque tinc la sensació que la meva parella pensa que soc pesat... Soc un noi q sempre es fa moltes paranoies i segurament no es així perque em conec, tot i això el dubte hi es, sabeu? Se que no soc l'únic pq a un altre amic li passa igual així q si responeu ens farieu un favor a tots dos😉. Osigui que es com que quan li parlo tinc la sensació de que li puc estar molestant, a més ella es una persona molt reservada i no sol parlar massa llavors es com que em contetsa una miqueta borde, o això penso. Tot això per missatges, eh, en persona es diferent.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 30/12/2021 16:47
Hola!

La comunicació per missatge sol ser font de mals entesos! Costa molt endevinar la part de comunicació no verbal i sovint ens equivoquem a l'hora d'interpretar un missatge. 

Per tant, si la dificultat es troba només quan us escriviu, caldrà que aneu formant el vostre propi llenguatge. (és a dir, que quan diu "ok" vol dir que està tot bé, sense més paranoia, per exemple). 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: