Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2001
Comarca: Alt Empordà
Data: 12/12/21 09:17
Relacions sexoafectives
Bon dia!

Us escric perquè fa un temps que aquest tema em té inquieta i confusa. Sento que estem en una època en que les relacions sexuals recauen en una mirada consumista i que com més en tinguis millor, com una mena de rànquing per així dir-ho. Sóc una persona que les poques relacions sexuals que ha tingut han estat plaents, desitjades i respectuoses però fa un temps que m'hi he girat com en contra i m'he arrelat a la idea de que està malament lligar de festa o tenir relacions freqüents i amb persones diferents, suposo que pel que m'han educat a casa. Però tinc un conflicte intern ja que el meu desig sexual hi segueix sent i no respectar les meves necessitats en certa manera em fa sentir irritable i perduda perquè no acabo de saber com actuar.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 20/12/2021 09:39
Hola, 

Fas una reflexió molt interessant, quantitat o qualitat. Obviament, nosaltres optem per la qualitat. També en el teu cas parles de coherència, si sents que ara no vols tenir relacions sexuals esporàdiques, no les tinguis. Si sents que les vols tenir, i l'altre també, endavant (sempre amb preservatiu)! Potser la coherència és en funció de cada moment i en que les relacions que tinguem siguin CONSENTIDES i DESITJADES. 

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: