Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Pla de l'Estany
Data: 09/12/21 11:02
no sé què fer!
Hola, ja feia temps que us volia escriure, però esperava a veure si el meu dubte es resolia, finalment no ha estat així.
Així doncs, fa tres anys que em parlo amb un noi 02, un any més gran que jo, ell sempre que parlem per whats o per insta és superamable i que fa notar pessigolles, sempre. La conversa sempre acaba pujada de to i no em molesta per res, el contrari!
Ara bé, quan busquem un dia per quedar o així sempre tenim coses i mai coincidim, o quan ens creuem a la disco hola i ja. És a qui on hi ha el dubte, no sesr si seguir endavant amb ell, és molt bon noi i ja he parlat amb ell tanmateix no sé què més dir-li, sento que perdo el temps, però quan parlo amb ell em fa embadalir.
Estic feta un embolic, no sé què fer perquè m'agrada però a la vegada em fa mal emocionalment, quin seria el vostre punt de vista?
Moltíssimes gràcies.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 20/12/2021 09:35
Hola, 

Potser podries preguntar-te què et passa quan us creueu que fa que no segueixis la conversa o que intentis buscar el moment per estar junts i veure què passa quan esteu presencialment a prop. I després potser seria interessant també traslladar-li la pregunta a ell. Què li passa quan coincidiu.

Darrere una pantalla tothom ens sentim més protegits, quan la traspassem i topem amb la presencialitat a vegades poden aparèixer altres sentiments, emocions i sensacions, com vergonya, por, nervis, ansietat...

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: