Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Maresme
Data: 06/12/21 16:46
excuses
Hola adolescents! Li vaig dir a la meva novia que un dia del pont podriem quedar. Els dos estudiem i treballem i anavem a tenir deures, pro que igualment podriem quedar ni que sigui un dia que no fos divendres perque jo ja havia quedat amb uns amics, i em diu que ella nomes podia el divendres perque encara no hauria començat a estudiar, i si quedéssim més endavant tot el que estudia se li oblida... per exemple, si quedés amb mi el dilluns, tot el que hagi estudiat prèviament se li va i a sobre perd la ratxa de concentració, i que si no quedem divendres doncs no quedem cap dia, deia. Ho trobava exagerat però en part trobo que es cert que talla la ratxa, pero tampoc calia estar ressentida...
El problema està en que si que ha estat quedant amb gent aquests dies... diumenge a la nit amb amigues, també dissabte es va veure amb uns familiars i clar... aixo m'ho va dir ella directament, no és que jo l'hagi pillat. Jo penso que m'estava prenent el pél perque quedar queda igual.. amb mi també va quedar una tarda però trobo molt exagerat el que em va dir de que no podia fer res més que estudiar, i ara penso que en realitat no em volia veure, no entenc aquest comportament. La relació va bastant bé, a vegades fa drames de coses com el que he dit sobre que "quedem divendres o sino no puc quedar per tema exàmens", hem passat batxes pero ara estavem en una época bona... Com li dic que em sento que em pren el pél i fica excuses? Creieu que el seu comportament és adequat? Merci
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 15/12/2021 16:27
Hola!

Potser abans de treure les teves conclusions pots intentar parlar amb ella per tal que t'expliqui com ha anat tot. Diga-li que aquesta situació t'ha confòs i que no saps què pensar. 

Potser ha passat alguna cosa i per això ha quedat amb les seves amigues, o potser ja tenia aquests compromisos guardats i no volia quedar-se sense temps per estudiar. 

La comunicació és clau pel bon funcionament de la parella i per evitar que aquests mals entesos es converteixin en ressentiment. Parla-ho, sense retrets i exposant com t'has sentit. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: