Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Baix Ebre
Data: 06/12/21 15:20
En tinc ganes
Holaa! No escric aquí ben bé per un problema però m’agradaria saber per què em passa això i si es normal en aquesta edat. Bé, aquest setembre he començat la universitat i estic en un pis amb més noies. També he conegut a moltíssima gent i la veritat es que aquest canvi d’aires (tot i que hi ha hagut algunes setmanes dolentes) m’ha anat molt be, ja que aquí al meu poble de sempre tenia problemes que m’afectaven en diferents àmbits de la meva vida.
A la ciutat on estudio no es que surti massa perque la carrera em pren molt de temps però de moment m’agrada l’estil de vida que porto aquí. Bé, però entrant al tema en qüestió, des de que estic aquí he conegut dos nois (en quant a tenir algo) i els dos m’han utilitzat i ilusionat, literalment; la qual cosa quasi que no m’ha afectat perquè ja estic acostumada (trist pero cert). Jo quan surto de festa per aquí soc de liar-me amb nois i tal però ultimament no se perque tinc moltissimes ganes de tenir una parella com deu mana (crec que es senyal de que ja he superat al 100% una relacio que es va acabar fa un any i mig i per la qual ho vaig passar molt malament). Es a dir, es com que estic ansiosa per trobar una persona que realment valgui la pena i no sigui com la resta de nois que m’han tractat de manera inadequada (i, a més, fer plans amb aquesta persona i portar vida de parella)
Explicat això, també he de dir que no m’estanco a ningú i que estic oberta a coneixer molta més gent, però tinc la sensacio que en tema nois, tots els que conec son iguals i que mai acabaré coneixent algú que encaixi amb el prototip que busco.
No se què puc fer davant aquesta situació
Bueno, ja heu vist que no es un problema però gràcies igualment ;)
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 13/12/2021 10:05
Hola!

El que et passa és molt natural! Després d'experimentar algunes relacions i de tenir alguna mala experiència, tornes a tenir ganes de confiar en algú i tenir-hi una relació de parella. 

Estàs fent el que és necessari: conèixer moltes persones, quedar i veure si et continuen agradant o no. Ara estàs seleccionant aquelles persones que encaixen amb tu i que volen el mateix que tu. 
És un procés de conèixer, valorar i decidir. 

Ho estàs fent bé! De moment centra't en descobrir què vols en una parella i et serà més fàcil prendre la decisió quan coneguis algú ;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: