Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Anoia
Data: 06/12/21 14:01
olor i fluxe
Hola, és normal que després de tenir relacions amb penetració, sobretot al cap d'un dia, em faci una mica de mala olor allà baix pero al cap de poc marxi? També cambia una mica el fluxe pero ja dic que és momentani.
Fa un temps, mentre encara estava amb el meu novio únic i actual, vaig patir una infecció bacteriana diagnosticada pel ginecòleg, no una ITS ,que em van curar al seu moment (em feia pudor a vegades i tenia fluxe groc abundant sempre, jo pensava que per els simptomes havia pillat una its pero no). Ho fem sense condó però prenc pastilles i tenim una relació tancada. Gràcies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 13/12/2021 10:16
Hola,

Si observem que el nostre flux vaginal augmenta, tenim molèsties o picors, o notem una olor desagradable, el més recomanable és consultar-ho amb la ginecòloga perquè podria tractar-se novament d'una infecció com ja vas tenir. Així doncs, si tornes a tenir la simptomatologia que expliques, t'animem a consultar-ho amb l'especialista.

Una abraçada i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: