Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Gironès
Data: 01/12/21 14:40
autoestima
Estic molt trista. Mai m’he sentit comoda amb mi mateixa pero aquest any considero que he passat a l’extrem. No m’agrado gens… ni la cara, ni el cos, ni la personalitat. Nomes veig defectes, em faig fastic i arribo al punt de desitjar estar morta, pero ni ho intento perque no vull fer mal a la gent del meu entorn. M’agradaria no haver existit mai… no se que fer ja per canviar aixo pero estic molt cansada de tot.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 13/12/2021 10:01
Hola!

Ostres, potser has arribat al límit, no? És molt dolorós passar pel que estàs passant i potser és moment de demanar ajuda professional. El nostre cos ens ha de servir per gaudir del dia a dia, però si sentim aquest rebuig... és millor començar teràpia psicològica. 
Parla amb la teva família i demana'ls ajuda, veuràs com et respondran millor del que et penses. Sinó també pots demanar a la psicopedagoga del teu centre. En tots els centres hi ha aquesta figura. Comparteix com et sents i deixa't ajudar. 

Nosaltres seguim aquí, 
Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: