Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Baix Camp
Data: 15/11/21 01:09
rols
Holaa, si la meva novia vol q em disfressi en un estil diferent al meu a l'hora de tenir sexe, significa que li segueixo agradant??
Vol que em vestexi més tirant a femenina i presumida quan normalment vaig més tirant a esportiva i més aviat masculina.
Suposo que es tracta de jocs de rols pero em preocupa que en veritat li agradi més les persones que segeuixen aquest estil i no jo,
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 16/11/2021 09:45
Hola,

Doncs qui té la resposta és ella. Ho heu parlat? Si hi ha quelcom que t'amoïna el millor que pots fer és comentar-ho amb ella. La confiança i la comunicació són elements clau dins d'una relació, per tant, t'animem a fer-ho.

Recorda també que en qualsevol joc sexual, heu d'estar totes les persones involucrades d'acord. Si a tu t'agrada disfressar-te, o jugar a interpretar diferents rols, fantàstic, però si no t'encaixa o et fa sentir malament, no ho has de fer.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: