Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 26/10/21 16:20
No sé si és normal
Crec que no ens donen suficient coneixement en el tema. Sempre m'ha donat cosa masturbarme perquè em costa molt que els dits entrin. Igualment ho he aconseguit, pero moltes vegades acaba sortint sang. Tampoc gaire, però hi ha (sobretot es nota durant el dia següent). Entenc que es normal les primeres vegades sobretot amb dos dits, però ultimament fins i tot amb nomes un, ja surt una mica de sang, i no es per la regla. És normal sagnar encara q altres vegades al fer exactament el mateix no m'hagi passat?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 03/11/2021 09:29
Hola, 

No hauríem de sagnar quan ens toquem la vulva o la vagina. Igual que no fa falta introduir res per la vagina per a poder sentir plaer.

El primer de tot és important que et coneguis, que sàpigues com són els teus genitals, com és la teva vulva, que tinguis ubicades totes les parts i que puguis explorar-te visualment i a través del tacte.

Una vegada hagis ubicat totes les teves parts i zones, és important explorar-nos a nivell de tacte. Et deixem un vídeo on veuràs diferents formes d'estimular la vulva:

BOJWa8takY 

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: