Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 1990
Comarca: Vallès Occidental
Data: 25/10/21 17:05
VIRGINITAT
Hola, tinc una consulta, tinc 31 anys i encara no he perdut la virginitat. No només perquè les noies no em volen sino perquè jo no estic segur de mi mateix. Em recomanes tenir com havans millor sexualitat?
Gracies,
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 03/11/2021 09:29
Hola, 

No, si no et sents amb confiança o amb curiositat com per poder conèixer una persona, i que les coses flueixin com per a que vulgueu els dos tenir més intimitat o inclús mantenir relacions sexuals, no les tinguis.

Aprofita el temos per a informar-te sobre sexualitat en parella, com funciona el cos amb penis i com funciona el cos amb vulva, explora't i descobreix el teu propi plaer.

També t'animem a que puguis buscar una professional de la psicologia amb qui treballar aquesta falta de confiança i seguretat que comentes.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: