Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Baix Llobregat
Data: 24/10/21 20:03
vaginisme
Hola, primer de tot gràcies per l'ajuda
El que volia demanar es, com puc saber si tinc vaginisme, es pot saber sense haver tingut relacions sexuals avans? ja que el meu forat de la vagina es bastant petit i això em preocupa tot i que ja se que es fa més gran però no crec que es faci suficientment gran
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 03/11/2021 09:26
Hola, 

El vaginisme és una contracció involuntària de la musculatura pèlvica, i sovint va acompanyada de dolor durant la penetració. 

Per saber-ho moltes noies ho saben quan tenen relacions sexuals amb penetració, però d'altres se n'assabenten si intenten introduir un dit, un tampó, etc... i senten la pressió i el dolor en el moment d'introduir-ho per la vagina. De totes formes, és important que el diagnòstic el faci una professional capacitada ja que s'ha de fer un bon diagnòstic diferencial amb altres casuístiques.

Gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: