Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 24/10/21 15:26
BDSM
Acabo de començar a sortir amb un noi i des de l'inici vam parlar sobre què ens agradava durant el sexe i ell em va dir que li agradava ser submís, com per exemple donar-li ordres, etc. El problema és que tot i que ell no em pressiona de cap manera a fer-ho perquè ja li vaig dir que mai ho havia fet, m'agradaria que no em fes vergonya posar-me en aquesta actitud més dominant, per provar-ho i donar-li una alegria a ell. Si em poguéssiu ajudar a saber com explorar això em faríeu un favor! Gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 03/11/2021 09:24
Hola, 

És complicat que les primeres vegades que provem quelcom nou, no estiguem nervioses o més inquietes que quan ja ho hem fet més d'una vegada i ja sabem com funciona. 

Potser una forma senzilla seria poder començar per tapar-li els ulls, i jugar, fer-li un massatge, acaronar-lo sense que sàpiga on tocaràs... potser així pots anar començar a veure com et sents en aquest rol. 

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com
--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: