Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2001
Comarca: Baix Llobregat
Data: 23/10/21 23:49
rallades de sexe fa temps
Bones,
Fa com 4 anys que estic amb el meu novio i bé.. als inicis recordo que ell estava molt 'hot' i sempre tenia ganes de tenir sexe pero jo no gaires perque encara no em veia preparada pero amb el temps si.
Lo dolent es que el 2n mes que sortiem alguns cops insistia molt en follar sense condó (i conec moltes noies que els hi ha passat lamentablement, perque esta bstant normaliztat) i em fot pensar que m'ho va fer i tal.... i també em va fer una cosa que mai mes ha fet que estic segura q va ser abús ni que mes tard he sapigut que era abus (posarmela sense preguntar).
Des de llavors no ho ha fet mes pq sé posar limits pero al inici em costava o directament ni en posava pq em feia por perdrel...era la meva primera relacio i havia fet molts errors i deixar passar moltes coses.
Si s'ha posat pesat en ferho sense condo per exemple pues lhe parat els peus al moment, sense reproches ni enfados, i ja quan ja portavem un any en endavant mai mes m'ha demanat ferho sense condó. pel meu propi peu havia decidit canviar de métode i ell si em veu que m'afecta a malament em diu que tranqui si haig de deixarho, que no passa res si utilitzem condo.
Pero vull dir que és com que ultimament penso molt en els inicis nostres, q van ser aixi complicats pero ara va be pro em fa cosa pensar que estic am una persona que al seu moment es va passar...
Com puc deixar de rallarme? Tinc la consciencia intranquila...Merci
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 03/11/2021 09:23
Hola,

Sovint, aquestes coses del passat poden fer-nos mal o poden aparèixer si no ho gestionem amb l'altre persona. 

Potser seria important per a tu explicar-li que hi ha aquests aspectes dels vostres inicis que no t'agraden i que no vols que tornin a repetir-se.

Potser si ho parleu, et quedes menys intranquil·la, sabent que ho heu parlat, que sap com et vas sentir i que pren consciència del masclisme i el patriarcat que envolta la sexualitat i les relacions.

T'enviem una abraçada molt forta i si sents que et costa avançar, et recomanem que demanis ajuda psicològica.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: