Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2000
Comarca: Baix Penedès
Data: 23/10/21 22:05
Ultimatum o que?
fa temps vaig parlar amb un noi i fa un parell de mesos va tornar despres de molt de temps. Ara parlem desde fa dos mesos, pero li vaig dir que no a quedar perque no m'anava be. Aleshors va enfadarse i mantenirse distant i ara les converses practicament no existeixen. Com puc recuperarlo? esta be si ho intento?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 26/10/2021 10:12
Hola!

Si una persona està dos mesos enfadada amb tu perquè quan vau quedar tu no podies, realment vols algú així? 

Sabem que som una mica dures, però és important perquè et pot prevenir futurs problemes. Si va reaccionar així, com creus que reaccionarà si et torna a passar? 

Pots intentar parlar un últim cop amb ell (per aclarir la situació), però intenta fugir de les persones que no donen explicacions i que es passen tant de temps enfadades sense motiu aparent. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: