Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Gironès
Data: 17/10/21 18:49
Vagina
val, possiblement això us ho han preguntat varis cops però és un tema que em té molt amoïnada. Crec que no m’entra un tampax, ho he provat varis cops i quan l’intento entrar em fa mal i sento que no m’entra, cosa que m’han dit i he buscat per internet que no n’hauria de fer. No sé si es que no me’l coloco bé o que passa pero estic espantada. Tinc por de patir de vaginisme, tinc por que al’hora de mantenir relacións no m’entri o em faci molt mal perquè ara ho veig “impossible”. He pensat en anar a un ginecòleg o algo però em fa vergonya dir-li ala meva mare la meva “por”. Soc una drames però fa temps que tinc aquesta preocupació i he pensat que em podrieu ajudar.
Gràcies:)
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 21/10/2021 10:10
Hola, 

Efectivament, no hauria de fer mal. Potser si parlessis amb la teva mare et podria ensenyar com fer-ho si ella també n'utilitza. El primer que et diríem és que et coneguis bé, és important conèixer com és la nostra vulva i saber ubicar totes les seves parts. 

També et deixem un video on explica de forma senzilla com posar-se'l:

GXJKB033oY 

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: