Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2000
Comarca: Garrotxa
Data: 15/10/21 23:40
Cacau mental :(
Hola,
Portava un any sense anar a cap insti i sense conèixer gent nova, ja que no vaig entrar ni a la uni ni a cicles, però aquest any sí, així que estic a un nou insti i he conegut a gent nova, em sento bé, còmode i amb ganes d'aquesta nova etapa. Però no tot és tant maco... Durant aquest any que vaig estar a casa vaig aprendre, per primera vegada a estimar-me a mi, és a dir, que em sentia super bé amb mi tant mentalment com físicament (cosa que mai havia estat així) i tot això també em va ajudar a poder treure'm del cap a la persona que m'agradava en aquell moment. Fins aquí tot bé.
La cosa és que en tot aquest temps, mentre m'oblidava d'aquesta persona, em vaig anar com dient a mi mateixa, com m'agradaria que fos la meva parella, és a dir, no per el físic, ja que mai he tingut un prototip de noi. La cosa és que m'he fixat en un noi que no encaixa en cap d'aquestes coses. Jo el que vull en una persona és que no fumi i que no begui moolt quan surt de festa i així, i pues encara que tinc tot això molt clar, o creia que ho tenia clar, pues m'he fixat en una persona que fuma bastant i que a més a més li agrada molt beure i sortir de festa. I jo sóc tot al contrari, prefereixo plans tranquils, beure només si vull i el que vull i sobretot res de tabac.
I bueno, bàsicament el que volia és demanar-vos algun consell perquè no em vull pillar d'aquesta persona sabent que té coses que a mi no m'agraden i tampoc voldria que hagués de canviar coses per mi. Bàsicament, és que sempre em pillo de la persona equivocada i ho passo malament, i nosé com fer-ho per no caure altre vegada allà mateix. No és que conegui molt a aquesta persona però per les coses que he vist que fa pues no m'agraden gaire que diguem. Dic tot això perquè ja hi ha alguna mirada a classe i pues sempre que em comença a passar això acabo pilladissima i ells de mi no, i és després quan pateixo jo.

Gràcies pel que feu!!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 21/10/2021 09:58
Hola!

Que bé tot aquest procés que has pogut fer al llarg d'aquest any! Tingues-ho present per no perdre-ho ;)

Pel que fa al noi que t'està començant a agradar, tu has de valorar si creus que el seu comportament us pot portar problemes en una possible relació. Quan t'agrada algú, t'agrada tal qual és i no pots esperar que canviï, així que has d'analitzar si la seva manera de ser (i de comportar-se) també t'agraden. 

Pren-te unes setmanes per pensar-hi i després comença a actuar sent coherent amb les teves idees ;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: