Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 1992
Comarca: Raiguer
Data: 14/10/21 16:54
IMPORTANT
m'excita el joc de among us
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 19/10/2021 09:49
Hola, 

No sabem si aquesta consulta és una broma o no, però la contestarem igualment i, si és una broma, us demanarem que respecteu aquest espai, ja que som professionals les que dediquem temps en llegir i respondre totes i cadascuna de les vostres consultes de forma personal.

Pel que tenim entès, no és un joc on hi hagi un contingut eròtic explícit, per tant, el que pot excitar podria ser que fos la intriga, els rols (impostor o tripulació), ser enxampat o enxampar. 

En tot cas, et diríem que començaria a ser preocupant si només t'excites amb l'among us, si necessites jugar per a excitar-te, etc...

Gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: