Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 13/10/21 20:09
Ajudar a una amiga
Hola!
La meva millor amiga té ansietat i, a més, porta uns mesos depressiva. Ella va a la psicòloga cada 2 setmanes i l'ajuda. Tot i això, sento molta impotència veient-la cada dia patir sense saber com puc ajudar-la. Ella ja em diu que no hi puc fer gaire res, però m'agradaria saber com ser una millor amiga.
Ja sé que no puc solucionar els seus problemes, però m'agradaria saber com donar-li suport o què se suposa que he de fer en aquesta situació.

Gràciesss :)
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 16/10/2021 11:11
Hola!

Ja estàs sent una bona amiga. No es tracta de ser la "millor" amiga, sinó una amiga present. Estàs amb ella, et preocupes i li fas saber. És genial!

Si vols, pots demanar-li que et digui exactament quines coses l'ajuden, però segurament això li posarà més pressió, no trobes? Així que centra't a estar amb ella (i altres companys/es)
Queda amb ella, feu coses que us agradin, escolta-la i demana-li consell (explica-li també els teus problemes i demana-li ajuda). 

No has de fer res en especial, simplement ser-hi com ho estàs fent ara. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: