Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Baix Camp
Data: 12/10/21 23:44
medicaments
La meva parella començara a prendre medicaments q hem llegit que afectaran al seu desig sexual i ens preocupa... que podem fer si l'afecta negativament per a que tingui mes ganes? Merci
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 16/10/2021 11:15
Hola,

Penseu que els medicaments poden generar diferents efectes secundaris i alguns afectar a la nostra resposta sexual. Igualment és important seguir amb el tractament farmacològic si així ho ha determinat el personal mèdic.

Intenteu no anticipar quelcom que encara no ha passat. No sabem si en el seu cas el desig es veurà afectat, en cas que passi, podem intentar trobar moments d'intimitat on el desig reactiu (i no tant l'actiu) pugui activar-se.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per utilitzar el Consultori!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: