Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2007
Comarca: Gironès
Data: 27/09/21 19:44
pits
bàsicament, tinc moltes inseguretats sobre els meus pits, estic plana i porto temps aixi, no creixen i em sento malament.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 05/10/2021 09:01
Bon dia! Primer de tot, gràcies per consultar i explicar-nos el que et preocupa. El consell que et donem és acceptis el teu cos tal com és, és perfecte per tu, evita comparacions amb altres noies o a través de les xarxes socials. No hi ha dos cossos iguals, naixem amb una constitució que hem d'acceptar i repeteixo, és perfecte per tu!! Se que és inevitable que et comparis amb el nostre entorn, tots ho fem, ens comparem constantment. Però, moltes vegades ens fa sentir malament i fa que tinguem més inseguretats perquè ens veiem diferents i ho interpretem pensant que som pitjor. Pensa que al final, tot tenim complexes, tinguem el cos que tinguem. I, tots som diferents i únics. El més important és que t’acceptis i et valoris tal i com ets! Encara estas en l'adolescència, el teu cos segueix en creixement! Espero haver-te ajudat! Una abraçada!
--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Andrea Esquerdo, psicòloga experta en alimentació. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: