Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Baix Llobregat
Data: 27/09/21 00:47
nose q estic fent
Em sento perduda i tonta perque estic en una relació que sé que a llarg plaç no anirà bé... Actualment va be pero de tant en tant ens barallem per parides, i fa temps vam tenir molt mala temporada i jo crec q llavors l'hauria dhaver deixat perque quan penso en aquelles situacions penso que no vaig fer bé, no va ser res greu ni masclista, pero alguns comentaris o actituds no em van agradar i soc molt rencorosa ni que no ho sap.
També em sento tonta perque unes amigues meves ultimament han acabat o els hi va malament amb els seus novios quan fins ara mai havien tignut criisis, i jo porto aguantant molt i no ´se que estic fent.
Me'l estimo pero se que a llarg plaç serà dificil si no cambia.
Que puc fer per no sentirme aixi? Que faig am ell? merci
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 29/09/2021 09:57
Hola!

Si saps que una relació té final... quin sentit té mantenir-la? Valora què t'aporta i què et desgasta. Intenta descobrir si encara et fa il·lusió la relació i si ets capaç de perdonar el que t'ha dit. 

Si tot això et porta cap a la mateixa direcció... hauràs de prendre una decisió, encara que sigui difícil. 

Una abraçada! 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: