Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Baix Penedès
Data: 26/09/21 17:36
no puc parar de pensar-hi
Bona tarda! Només us volia demanar consell.
Jo en general sempre he sigut una persona de pensar molt, sempre m'estic preocupant i sempre pateixo perqu tot estigui bé. Avui en especial, estic tenint pensaments excessius en bucle. La meva millor amiga i jo, tenim una amistat des de ja fa molts anys, en la qual anem a quasi tot arreu juntes, però una vegada hi som, no estem tota l'estona juntes. Sempre sabem que ens tenim una a l'altre i això m'agrada. Però ellaté molt de caracter i avegades es fa la xula o em fa sentir malament, perquè no em diu res, o perquè em fa sentir inferior a ella per les coses que fa. Jo i ella moltes vegades tenim converses molt maques, en les que o alguna vvegada li hedit alguna cosa, però no vull dir-li res més del tema, perquè realment tampoc ser com fer-ho, no crec que funcioni, i tampoc ser molt bé que dir-li. Crec que el millor que puc fer és no ralllarme, però no ssóc capaç. Que faig??????????
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 29/09/2021 09:56
Hola!

Una amistat enriquidora i sana és aquella que afavoreix que les persones que en formen part es puguin relacionar amb altres persones. 
Centra't en parlar amb persones amb qui t'hi sentis còmode, tenint la seguretat que la teva amiga està per allà. 

I si la seva actitud o els seus comentaris et molesten... l'hi hauràs de dir. Sabem que és complicat, però fer veure que no ha passat res, no acaba sent mai una bona solució. Tens tot el dret a queixar-te i reivindicar allò que et fa mal, d'acord?

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: