Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Alt Penedès
Data: 26/09/21 14:26
Angoixa social
Als últims cursos d'escola vaig patir bulling, cosa que em va fer baixar molt l'autostima i que tingués problemes a l'hora de socialitzar, ja que a partir d'això em costa relacionar-me i fer noves amistats, a més de estar pendent constantment de les xarxes socials i posar-me trista si veia algun amic o amiga que havien sortit de festa mentre jo estava tancada a casa perquè ningú em deia de sortir. No sé què fer per deixar aquesta angoixa i obsessió enrere, perquè tot i així tinc molt bones amistats. Em podeu donar algun consell?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 29/09/2021 09:55
Hola!

Primer de tot, redueix el consum d'instagram. Al principi sembla molt difícil, però desintoxicar-te d'instagram et pot anar molt bé! 

Per altra banda, vols conèixer persones noves? o estàs bé amb les teves amistats actuals?

Si vols conèixer altres persones, és important que et centris en la conversa i en trobar punts en comú.

Aquesta angoixa no marxarà d'un dia per l'altra, però sí que anirà millorant. Sobretot caldrà que desactivis aquests pensaments desagradables sobre les amistats.Son amb tu perquè els caus bé!! Creu-t'ho!

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: