Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Alt Empordà
Data: 23/09/21 18:56
m'estresso
Holaaa,
primer de tot moltes gràcies pel que feu, que de veritat que ajudeu molt :)
El meu problema es que hi han vegades que noto com si tothom fes molt soroll, i m'agobio, i avui he hagut de marxar corrents de la classe quan ha acabat, que m'estava agafant molt mal de cap, i anar a fer un volt pel carrer. Algunes altres vegades m'havia passat, en manifestacions, o altres llocs on hi havia molta gent, però mai m'havia agobiat tant. Ha sigut com si estés sola a la classe, però amb molta gent cridant al meu costat, i si em parlaven no contestava, estava com absent.
Espero que em pogueu ajudar,
Moltes gràcieess <3<3<3
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 28/09/2021 10:56
Hola!

Gràcies pel que ens dius! Ens va bé veure que us ajudem!

Pel que expliques, sembla que portes unes dies que estàs força atabalada, no? Intenta analitzar el teu dia a dia i mirar si pots reduir una mica el ritme. A vegades l'estrès acumulat apareix "de sobte" per fer-nos veure que potser ens estem sobrepassant. 

Fes l'anàlisi del teu dia i ens dius ;)

Una abraçada
--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: