Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Barcelonès
Data: 03/09/21 00:57
Ajudaa!
Ja fa temsp vaig enviar una consulta i encara no he tingut resposta.

Uns dies abans de que hem vingués la regla, vaig notar com un bony el pit i després de la regla s’hem va marxar, és normal??

Ara el setembre farà un any que hem va venir per primer cop la regla, però hem ve un mes si un mes no, s’hem regularà amb el temps?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 06/09/2021 10:11

Hola! Durant l'agost hem tardat més de l'habitual a respondre a causa de les vacances, de totes maneres ens sembla que la teva consulta ja la vam respondre. En tot cas pensem que no si el bony va i ve no hauria de ser res alarmant però amb el que dius que et passa et recomanem que demanis hora a la llevadora o un/a professional de la ginecologia. Nosaltres no som metges i no et podem ajudar.

Una abraçada molt gran,

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge 



Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: