Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Bages
Data: 31/08/21 12:03
Treball de Recerca
Hola!

He acabat primer de batxillerat i a principis d'aquest curs he d'entregar el meu treball de recerca. Doncs bé, he triat fer-lo del transgènere i les orientacions sexuals.
Per la part pràctica vull fer un documental de "sortir de l'armari" fent preguntes a diferents persones del col·lectiu per així poder comparar les seves respostes.
A més, amb la meva tutora vam creure que seria molt bona idea que al documental hi pogués sortir també un psicòleg per tenir el seu punt de vista. Em preguntava si em podríeu ajudar a trobar algun psicòleg que estigués disposat a ajudar-me.

Moltes gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 07/09/2021 12:59
Hola!

Des del consultori et recomanem que parlis amb el consultori de sexualitat o busquis psicòlogues/sexòlogues especialitzades en el col·lectiu LGTBIQ+. 

Quan trobis algun perfil que t'agradi pots buscar el seu correu electrònic (en la majoria de casos és fàcil trobar-lo) i escriure-li un correu demanant-li la participació en el teu treball. Intenta explicar l'objectiu del treball, tenir el qüestionari/entrevista preparat i donar les dates que has de fer el lliurement. Així li serà més fàcil poder-te ajudar. Pensa que per aquest/a professional contestar-te és dedicar-te part del seu temps de feina. Així que posa-li fàcil. 

Et deixem alguns/es professionals:
- Elena Crespi
- Gabriel J. Martin
- Paula Alcaide

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: