Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2001
Comarca: Tarragonès
Data: 15/08/21 21:58
no m'atreveixo a deixarho
Hola,
Ultimament dono moltes voltes i penso que la meva parella i jo hauriem de tallar. Quan no estem juntes estic bastant millor, ni que la trobo a faltar.
El problema es que soc incapaç de ferho i ella tampoc, a vegades ha sortit el tema pero ninguna diu de deixarho definitivament. A més, penso que els dos som dependents l'un del altre, que no volem estar soles... jo em veig incapaç d'estar sense ella pero sincerament, no tenim futur. A més, a pesar de tot la segueixo estimant i no em veig sense ella.
M'agradaria estar amb ella pero sempre promet coses que mai torna a fer i torna, em poso ansiosa, es un rotllo tot i em paso molts moments malament, quan se suposa que hauriem d'estar bé. M'aporta coses bones pero també dolentes i ja no sé que fer de veritat.
Se que tardaré molt en trobar algú més si ho deixem perque soc supertímida i no em va aixo de enrollarme ni res d'una nit, i no sé, em sento sola, els meus amics tenen tots parella i casi mai poden quedar i se que puc caure molt fons perque no és el unic problema que tinc. Se que estaré em part be en part fatal si ho deixem.
M'agradaaria deixar de tenir por a que ho deixem, i que si algun dia surt el tema doncs atrevirme a dir que "vale, ho deixem" i també vull preguntavos que que fer perque el moment no sigui tan traumatic pels dos, o sigui que ella no es posi malament ni jo tampoc. També vull saber que puc fer per no sentirme malament i buida si ho deixessim ja que portem molts anys i em fa por que m'invadeixin pensaments d'arrepentiment.
Gràcies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 02/09/2021 10:20
Hola!

El primer de tot és tenir clara la decisió i saber per quins motius vols seguir amb ella o deixar la relació. 

Pel que expliques a la consulta, encara tens molts dubtes, així que potser necessites una mica més de temps per prendre la decisió. I si li demanes poder estar unes setmanes sense veure'us? Donar-vos un temps per poder valorar realment què us aporta la relació. Potser aquest temps sense ella et pot ajudar a aclarir-te

Ja ens aniràs explicant per on passes...

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.


Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: