Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2007
Comarca: Serra de Tramuntana
Data: 06/08/21 16:28
Parlar amb els pares
Holaa!! Soc de Mallorca i voldria algun consell o alguna cosa. Us fare un resum per que entengeu. Tinc unes amigues q son veines meves i una en el institut es va pillar de un profe de practiques que té 21 anys.
El cas es que es varen pillar els dos i quan va començar el estiu quedaban pero per les nit tipo 3 ,4 d la nit pero bé. I altre dia em varen estar insistin en que si podia anar i jo no volia no em sentia segura i la veritat em donaba mal rollo pero no se com pero vaig acabant anant. Varem anar dos nits mes i el tio aquest li va fer coses a la meva veina , m referix q quasi fan el amor i havien dos tios mes pero jo sol me vaig liar al tio. I ara els seus pares se han enterat i venen aquest diumenge perq se habian anat d vacances i jo li tinc que contar al meu pare tot perq preferix q es enteri per mi q no per un altre persona pero no se com dirli ni res perq el meu pare es d les persones q depen se ho pot tomar molt malament i tinc porq pero si em podrieu donar algun consell porfa
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 31/08/2021 09:41
Hola!

La sinceritat t'ajudarà moltíssim!

Comença dient-li que li has d'explicar una cosa i que et preocupa la seva reacció. Explica-li tot mica en mica i, quan hagis acabat, demana-li què esperes d'ell. 

Has d'entendre que el noi de pràctiques ha comès un delicte, ha trencat la barrera professor-alumna i pot ser que el denunciïn. És una situació complicada i t'anirà bé haver-ne parlat amb els teus pares. Ho han de saber i has de deixar que els adults facin el que creguin convenient. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: