Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Osona
Data: 04/08/21 12:51
no se que sento
holaa, estic molt confosa, es que, que se sent quan estàs enamorada?? de veritat no se si es el que sento però és que no em puc treure del cap una persona i es com que tot el rato que penso que potser m'agrada ho nego a mi mateixa perquè és amiga meva i la cagaria molt si m'enamores d'ella, a sobre es com raro perquè mai m'havia enamorat d'una noia i ara tinc dubtes de la meva orientació sexual també però bueno això ara no m'importa gaire perquè el que vull saber és que se sent quan t'enamores?? Pot sonar molt raro i infantil no se però és que només sento que vull estar amb ella tot el rato.
sento que potser si no fos amiga meva potser tot seria més fàcil no sé, és que ella també em tracta molt bé i em fa sentir especial. També li he fet una playlist amb cançons que li agraden i cançons que em recorden a ella, m'agradaria que algun dia l'escoltes hahah
perdó si aquesta consulta sembla molt rara o inútil potser, però vosaltres que penseu? que es el que se sent quan estàs enamorada? es que no me la puc treure del cap i no em vull enamorar d'ella :(
no sé què fer, perquè m'agradaria explicar-li a una amiga meva però per començar que no sap que hetero no sóc i tot seria un lio perquè mai li he explicat a ningú, perdó necessitava desfogar-me.
vosaltres creieu que em pot agradar?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 26/08/2021 12:21
Hola, 

No ens sembla gens extranya la teva consulta, de fet ens sembla preciosa. Nosaltres no podem saber si estàs enamorada o no, el que sí que podem assegurar pel que ens transmets a la teva consulta és que ella és molt important i que significa molt per a tu. 

L'enamorament és un conjunt de sentiments i de comportaments caracteritzat de fortes emocions associades a una intensa atracció sexual. 

Com veus la descripció és força "freda" ja que és un estat molt subjectiu i per tant, és difícil d'objectivar.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: