Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Alta Cerdanya
Data: 31/07/21 10:04
gracies
hola, aquesta consulta es simplement per agrair tot el que feu per nosaltres, ajudarnos quan no saps que fer i ningú ho fa, no ha de ser fácil
moltes gracies per el servei que doneu, potser no hos creieu molt be tot el que feu, pero nomes el fet de que pots escriure el que pasa i saber que algú ho llegira, ajuda moltiisim, sents com si no estiguesis tan sol i en certa manrera "li importes a algú"
Moltes gracies per la vostre feina❤
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 26/08/2021 11:52
Ostres moltíssimes gràcies per les teves paraules!!

Missatges com aquest ens animen a continuar amb la nostra feina. Ens agrada veure com confieu en aquest servei i ens expliqueu de manera tan sincera i honesta les vostres preocupacions. Gràcies per confiar en nosaltres! Moltes gràcies de tot cor! 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: