Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Gironès
Data: 30/07/21 18:27
autoestima
Sovint rebo comentaris que afecten a la meva autoestima per part de gent que estimo i en comptes de donar-me suport m'enfonsen.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 26/08/2021 11:51
Hola!

L'autoestima és un sac que s'omple amb els comentaris dels altres i amb els d'un mateix. A vegades posem molt interès en voler-lo omplir de l'altra gent i és important aprendre a filtrar els missatges. Saber quins missatges són reals, quins són mentida i quins són parcials (només té raó en una part). És un exercici complicat, però cal que ho faci. No perquè vingui d'una persona que t'estimes vol dir que és veritat. Recorda-ho. 

Per altra banda hauràs de buscar un sistema per omplir la teva autoestima amb els teus mitjans. En quines coses ets bona? Quines són les teves habilitats? Quins són els teus valors? Què t'agrada compartir? Què podries ensenyar a les altres persones?
Prent-te el teu temps per escriure aquests missatges positius i anar-los rellegint a un lloc visible de la teva habitació. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: