Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Bages
Data: 28/07/21 18:36
mala olor
Hola, sempre em poso shorts texans curs per anar a treballar (5 hores en total) i sempre quan me'ls trec noto que oloren fatal... Allà baix suo molt i fot mala olor i no sé que fer, perque tampoc vull posar-los cada dia a rentar, i em preocupa que algú ho pugui olorar, o pugui ser una mala higiene o infecció.
Una altra consulta que tinc relacionada amb la suor allà baix es que a vegades em surten com grans molt grossos a les ingles, no sé ben bé que és perque no veig cap puntet com els grans, i no sé si és normal que em surtin aquests bonys vermellosos que se'n van amb uns dies... m'apareixen 3 o 4 de cop quan tinc un 'brot'.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 24/08/2021 10:00
Hola,

Si notes que els teus genitals fan una olor desagradable, el més recomanable seria demanar hora de visita amb la ginecòloga perquè pugui valorar que no hi hagi cap infecció i esbrinar-ne la causa. 

Pel que fa als grans que et surten a les engonals sovint són a causa de la depilació, de totes maneres, si són recurrents, et fan mal o molesten, el millor també seria que ho valorés l'especialista per donar-te solució.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: