Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Alt Urgell
Data: 23/07/21 00:12
Preocupació vacances
Hola, gràcies per tot el que feu, llegir les nostres preocupacions i ajudar-nos, a mi M’ajuda molt…

Per posar-vos amb context tinc tendències TCA (sense vomits), com pel mati es meus pares son a treballar no esmorzo, pero embruto un vas amb llet i poso migajes de galetes fent veure que si. Obviament em vec obligada a dinar i sopar pero no menjo gaire (dono la culpa a la calor i a l’hivern a que estic estressada pel exàmens), també em peso compulsivament, al començar a menjar una cosa que se que em farà engordar sento un tap al coll com si el meu cos no volgués que menjes i al acabar de menjar em ve i una de panxa que m’amenaça a vomitar tot el que he menjat.
Aquest cap de setmana vaig anar amb el meus pares a pasar una nit fora en un hotel pensió completa (menú del hotel te 3 plats i Postre tant per dinar com per sopar), el cas es que per esmorzar em vaig sentir molt malament després de menjar, amb po d’engordar, pel que fa el dinar creia que vomitava tot si menjava una cullerada mes de gelat, i el sopar només començar el segon plat ja em van vindré ganes de vomitar, pero vaig resistir, porto tota la setmana castigant-me sense menjar el postre i menjant encara menys cantitat.
Tinc POR perquè estaré una setmana de vacances al mateix hotel que aquest cap de setmana, sense bascula (m’estressare perquè no sabre el meu pes), esmorzant cada dia, segurament també berenant, i menjant molt per dinar i sopar, no he vomitat cap vegada des-de els últims 7 mesos que porto fent això pero, possiblement aquells dies ho faci no provocat sinó el meu cos que notarà una sobredosi de menjar… i ns que fer, perquè segur que engordo i si això pase després m’autocastigo, ploro, sofreixo…
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 23/08/2021 10:01
Les psicòlogues del consultori d'Alimentació ens han comentat que vas parlar amb elles per telèfon :) Esperem que estiguin anant bé les vacances i aquí ens tens sempre que ho necessitis!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: