Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 27/06/21 17:52
Falta de confiança
Desde fa un temps he començat a Fer teràpia per diferents problemes que he tingut amb relacions entre amics que ha acabat provocant una falta de confiança important en mi mateixa i en els que m envolten. Surto amb un noi desde fa més de dos anys i realment sempre intenta estar per mi i entén que no estic gaire bé amb mi mateixa i té moltíssima paciencia amb mi i les meves olles. El problema és que ell confia moooooltissim en mi però a mi em costa molt i em fa por perdre'l. He tingut algun moment de gelosia sobretot en problemes d'autoestima i tot i que ho vagi treballant amb el terapeuta tinc por de no arribar mai a donar tot de mi. No el vull deixar perquè m agrada i me'l estimo i realment sóc jo mateixa quan estic amb ell però potser no sóc suficient per ell i seria bó deixar-lo anar, perquè ell fós feliç. Tenim una relació sana i plena però a vegades alguna desconfiança em menja el cap i em sap greu per ell que no m'ha fet mai res. Que hauria de fer?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 01/07/2021 08:15
Hola!

Llegint la teva consulta ens queda molt clar que ell t'ha ESCOLLIT. Ell vol estar amb tu i en té suficient. Esteu bé com a parella i li agrades. Repeteix-te això quan et vinguin aquest tipus de pensament. 

Tu estàs bé amb ell, ell està bé amb tu. Respira-ho i guarda-t'ho dins el cos. Tens dret a sentir-te estimada i valorada!

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: