Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Baix Llobregat
Data: 26/06/21 01:07
psicoleg
Tinc la sensació de que anar al psicòleg no em serveix de res... mira q tinc ganes de millorar la ansietat, les inseguretats i les paranoies però la persona la qual vaig no em dona eines ni res... no se si es que usa un mètode diferent però m'agradaria que em dones eines per millorar cada problema que tinc... tinc la sensació de que hauria de canviar de psicòleg, conec gent que em diu que canvi de persona o que segueixi una sessió mes almenys. Tinc por de tornar-me a trobar una psicòloga que no m'ajudi (fa anys anava a una que tampoc m'ajudava però tampoc posava de la meva part), ja que estic regular... i just aquesta que he escollit me la vaig estar mirant be i tractava temàtiques similars als meus problemes.
M'aconselleu canviar de professional? Creieu que m'està ajudant amb aquest mètode? I un altre dubte, si tinc ansietat forta m'aconselleu visitar el psiquiatra? Es que ja no puc mes... Gràcies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 01/07/2021 08:12
Hola!

Part de l'èxit en una teràpia té a veure amb la confiança cap al/la professional. Si sents que no et dona el que esperaves, per què no l'hi comentes? Prova de dir-li el que et passa i potser així t'explicarà com està enfocant la teràpia. 

Hi ha moltes maneres de tractar una mateixa problemàtica, per això és important que el/la professional i tu aneu a una.

I si sents que no és la teva terapeuta.... doncs canvia ;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: