Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Baix Llobregat
Data: 25/06/21 17:36
FOTOS ÍNTIMAS
hola, no se si és el lloc indicat per demanar ajuda, però sóc menor i han compratit fotos intimas meves sense el meu consentiment, tinc 16 anys, les fotos fa que circulen per la xarxa 2 anys, avui una persona amb un número extranjer m'ha enviat un missatge junt amb la foto que pensava que ja no exisitia dient-me que si la pujaria i i que si podia etiquetarme a les reds socials, nose com te el meu número ni qui pot ser, el seu prefix de teléfon és 502. Ara em te bolquejada pero he fet captura de la conversació. Al ser menor no puc denunciar jo sola i ho hauria de fer amb els meus pares, però no els hi vull dir, hi ha alguna manera que les autoritats puguin borrar aquesta foto d'internet sense haver de denunciar?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 29/06/2021 10:27
Hola, 

Pel ciberassetjament el cos policial amb més experiència és la Guardia Civil, però els Mossos d'Esquadra tenen un dispositiu molt ampli per a poder fer front a aquest abús.

Contacta-hi i que t'informin. Pel que fa als teus pares, entenem que és complicat explicar una situació així però és més important la teva seguretat.

Gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: