Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Selva
Data: 25/06/21 08:56
Condó a dins la vagina
Hola!
Vaig mantenir relacions sexuals amb la meva parella i el condó es va quedar dins la vagina durant una hora. No sabem del cert si ja hi havia semen o no. El cas és que, com a principiants, no li vam donar importància però després de buscar informació i consultar moltes pàgines web vam decidir que em prengués la pastilla del dia de després. El problema? Havien passat 5 dies ja i estic molt preocupada perquè, tot i que penso que és poc probable (també era el primer cop que ho fèiem) no deixo de pensar que puc quedar embarassada.
Hi ha moltes possibilitats? què puc fer més?

Gràcies!!!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 29/06/2021 10:25
Hola, 

Efectivament l'efectivitat de la píndola de l'endemà, que és un mètode d'emergència, disminueix amb el pas de les hores, i quan més efectiva és, és si la prenem dins de les 72 hores posteriors a la relació sexual de risc.

Et recomanem consultar amb la llevadora de la tarda jove del teu Centre d'Atenció Primària o contactar amb el Centre Jove d'anticoncepció i Sexualitat (www.centrejove.org).

Una abraçada i gràcies per la confiança!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: