Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Barcelonès
Data: 23/06/21 17:37
condo del reves
hola! avui ho anava a fer amb la meva novia, i al posarme el condo he vist q estava del rebes, me le tret i le posat be, pero no m’he enrecordat que te risc d’embaras, li he entrat pero no fins al final, mes aviat molt poc xq li feia mal i ha sigut ni dos minuts, una entrada o dos, i casi ni me mogut, aviem pensat d q es pregnues la pastilla del dia despues pero no es posible perque avui per la tarde sen va de viatge amb els seus pares i no hem pogut comprarla, sen va fins diumenge, es a dir 4 dies, i ja no tindra efectivitat quan torni si la comprem, osigui q no es pot pendre la pastilla. hem estat llegint i hi han posibilitats d’embaras, estem bastant espantats, que fem? esperem aveure si li baixa? en el cas de q estigues embarasada els nostres pares ens matarien i no ens deixarien tornar-nos a veure mai mes, jus ara quan ens comensaven a donar llibertats… nosaltres ho hem fet tot amb bona intencio i ultilitzant proteccio i em sento fatal perque no hi he pensat que podem fer? a mes, feia cosa de unes hores m’havia corregut, perque portavem tot el mati junts i me l’havia xupat pero ja feia estona llavors no influeix no? hi ha moltes posibilitats d’embaras??
sisplau contesteu aviat
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 29/06/2021 10:24
Hola, 

Pel que expliques, les possibilitats d'embaràs són baixes però no no podem assegurar al 100% que sigui impossible. LEs possibilitats són molt molt baixes.

Per tant, calma i a esperar que baixi la menstruació, pel que expliques és el més probable que passi. En el cas que no baixi, aleshores la recomanació és fer un test d'embaràs, quan faci uns 7 dies del dia que li hauria de venir la menstruació. I consultar amb la llevadora de la tarda jove del Centre d'Atenció Primària.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: